Login Problems
8 8

136 posts in this topic

On 11/16/2021 at 1:16 PM, ADAMANTIUM said:

Yes, do get like button problems, if I refresh then I'm once again able to "react!"

Mostly on Motorola phone and Samsung tablet :tink: 

it's worth saying, that logging in is easy on my Motorola, yet it logs me out like a lot! :pullhair:

So I'm constantly logging back in lol 

Link to comment
Share on other sites

Random logging out…always have to manually log out then log in to fix. All my Mac OSs x devices using chrome. Not sure it’s a browser / hardware issue honestly. 

Edited by snitzer
Link to comment
Share on other sites

On 11/16/2021 at 12:13 PM, Comics4All said:

I'm using a commodore 64, it's not been working well for me....but it is fun playing Paperboy! 

sentence!

Link to comment
Share on other sites

On 11/17/2021 at 12:25 AM, kav said:

Very infrequent now but clearing cookies doesnt help.  Incognito window used to work then stopped working.  Logging out then back in works.  Only have to do it once.  Samsung chromebook XE500-C13.

Same thing worked for me as well on both platforms. Note 20 ultra 5g chrome and alienware m17 r3 chrome. 

Link to comment
Share on other sites

On 11/17/2021 at 3:40 PM, JasonTodd69 said:

Same thing worked for me as well on both platforms. Note 20 ultra 5g chrome and alienware m17 r3 chrome. 

Sometime when you click on boards it drives you to the cgc homescreen. Login out and login in again works fine to some extent. 

Link to comment
Share on other sites

Safari, circular consistently logged out.  Have to clear restart and sometimes it works.  Chrome more stable still logs out sporadically .

 

Link to comment
Share on other sites

Macbook Pro, Safari browser.  A daily problem, fixed only by going to the main CGC webpage, signing out, signing back in again, and then going to the chat forums.  Clearing cache does nothing.  Clearing the CGC cookie has no effect either.

Link to comment
Share on other sites

On 11/16/2021 at 9:52 AM, Muno42 said:

This happened the other day. I am on a Mac with Chrome. I found that if I go to my profile and log out of the entire CGC site, I can then log back in and avoid the issue.

I previously tried deleting cookies and it did nothing.

Having the same problem here Mac w/ Firefox. Going back to profile and logging out and back in fixes things but only temporarily

Link to comment
Share on other sites

On 11/16/2021 at 6:52 AM, Muno42 said:

This happened the other day. I am on a Mac with Chrome. I found that if I go to my profile and log out of the entire CGC site, I can then log back in and avoid the issue.

I previously tried deleting cookies and it did nothing.

This worked for me too.  (Logging out of the main account and then relogging in.) Nothing else works.  I previously cleared my cookies and cache and it did nothing.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator
On 11/16/2021 at 9:10 PM, mr_highgrade said:

Just curious on why we can't log on to the boards with our dealer's account? (shrug)

The database for dealer accounts is separate from the database for collector accounts and requires different considerations for dealers. We always meant to go back and make that integration happen but it was lost in a sea of priorities. We are in the process of integrating the dealer database and ultimately I will suggest revisiting the dealer login issue. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
8 8